Filozofiou nášho podnikania je prinášať vysokú kvalitu bývania pre našich zákazníkov. Bez kompromisov.
Môžete sa o tom presvedčiť aj na našej stránke.

Už od roku 2008 vyhľadávame, distribuujeme a inštalujeme špičkové a veľakrát aj jedinečné produkty v oblasti kúrenia a vykurovania. Pravidelne navštevujeme svetové výstavy – tie známe aj menej známe – aby sme vždy boli na pulze dňa a priniesli vám najnovšie trendy z oblasti vykurovania. A tiež dizajnu.

V našej ponuke nájdete:

  • prvotriedne krby na drevo – veríme, že krb na drevo nemusí znamenať len teplo, ale aj estetický zážitok, ktorý ide ruka v ruke s účinnosťou a skvelým dizajnom. U nás nájdete ľahké kreatívne riešenia a inšpiráciu pre kultivované a moderné uplatnenie krbov na drevo v interiéri.
  • elektrické krby – ak vám nevyhovuje krb na drevo, potom je elektrický krb tou najlepšou voľbou. Dizajnovo prepracované, s diaľkovým ovládaním, rôznymi typmi efektov plameňa a prípadne s obstavbou na mieru, to je skvelá tepelná pohoda spolu s bezpečnosťou a komfortom.
  • dizajnové radiátory – v našej širokej ponuke sú nevšedné radiátory vytvorené z ocele, hliníka alebo liatiny. Pre náročných odporúčame aj keramické radiátory – čo kúsok, to originál! Samozrejmosťou je výber z desiatok farebných odtieňov.

A to nie je všetko. Budeme radi, ak sa nám ozvete a budeme vám vedieť pomôcť nájsť ten pravý dizajnový kúsok do vášho domova.


P.S. A prečo benote.sk? Názov stránky sme spojili z dvoch anglických slov „be“ (v slovenčine „byť“) + „note“, čo sa dá významovo preložiť ako „charakteristický znak“ alebo „podstata veci, materiálu“.

Veľa dobrodružstva a pekných chvíľ pri výbere svojich krásnych zdrojov tepla vám praje tím benote.sk